Description
Certyfikowany Olejek z Pestek Winogron 250ml do Officina Artigiana Made in Italy, Włosy, Uda, Pośladki, Skóra
Olej z pestek winogron 100% Czysty Certyfikowany
250ml
Officina Artigiana
Olej z pestek winogron produkowany przez Officina Artigiana składa się tylko z jednego czystego i certyfikowanego składnika: oleju z pestek Vitis Vinifera.Olej roślinny z basenu Morza Śródziemnego, otrzymywany przez tłoczenie na zimno pestek winogron (wyselekcjonowanych pod względem jakości i wielkości).Olej z pestek winogron zawiera:fenolewitaminę Enasycone kwasy tłuszczowe: w szczególności Omega 6, Omega 9kwas palmitynowykwas stearynowyStosowany na skórę ma działanie zmiękczające, przeciwutleniające, przeciwstarzeniowe i regulujące wydzielanie sebum.
Nałożony na uda i pośladki olejek z pestek winogron ma działanie ujędrniające i tonizujące. Masaż tym olejkiem wspomaga zdrowe krążenie i skutecznie zwalcza powstawanie żylaków.WSKAZÓWKI:Suche włosy i rozdwojone końcówki:nałożyć na mokre włosy i pozostawić na 20 minut, następnie umyć szamponem i dokładnie spłukać.
Złuszczanie:wymieszaj 50 ml olejku z łyżką soli z Morza Martwego, aby zrobić peeling złuszczający.
Demakijaż: nałóż kilka kropel na płatki do demakijażu, aby oczyścić twarz.
Ten czysty olej, bogaty w witaminę E, neutralizuje wolne rodniki i zapobiega utlenianiu melaniny, skutecznie zwalczając powstawanie nieestetycznych brązowych plam.Jego właściwości regulujące wydzielanie sebum i szybko wchłaniające się sprawiają, że jest cennym sprzymierzeńcem w pielęgnacji skóry tłustej.
Dzięki doświadczeniu Officina Artigiana wszystkie produkowane przez nas olejki mogą być aplikowane w czystej postaci lub zmieszane z żelowymi fluidami, aby ułatwić aplikację i uniknąć efektu „tłustości”, aby ich stosowanie było przyjemniejsze i nadawały się do codziennego stosowania.
leki na przeziębienie dla dzieci od 1 roku życia, kalarepa jak jeść, kostki do lodu, isana olejek do włosów kokosowy, ból gardła przy dotyku, rossmann otmuchów, jak wrócić do formy, regenerum do pięt cena rossmann
yyyyy